H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις information display στην έκθεση ‘Integrated Systems Europe’ (ISE) 2022 στη Βαρκελώνη, από τις 10 έως τις 13 Μαΐου και οι προσδοκίες αυξήθηκαν μετά τη διετή παύση της. Στη φετινή ISE, η LG έρχεται με το θέμα Move Daily Life Forward, το οποίο βασίζεται στο slogan της εταιρείας Innovation for a Better Life

Από τις Transparent OLED Signage, τις Micro LED καθώς και πλήρεις σειρές προϊόντων LED signage, η LG θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες επιχειρηματικές της προτάσεις που συνδυάζουν digital signage λύσεις με χρήσιμα εργαλεία εφαρμογών για να αναβαθμίσουν την επικοινωνία μετά την πανδημία και να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή χωρίς περιορισμούς.

Στην ISE 2022, η LG παρουσιάζει επίσης λύσεις cloud ειδικά σχεδιασμένες για συγκεκριμένους κλάδους. Για παράδειγμα, το Pro:Centric Cloud έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση φιλοξενίας χρησιμοποιώντας το Pro:Centric, το ευέλικτο και διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της LG για φιλοξενία, επεκτείνοντάς το σε πολλαπλές ιδιοκτησίες μέσω αρχιτεκτονικής που βασίζεται στο cloud. Πλέον, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και να διατηρούν συνεπή απεικόνιση  σε πολλά υποκαταστήματα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

«Στη φετινή ISE, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα, που έχουν αναπτυχθεί για να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο. Οι ευκρινείς και απρόσκοπτες εικόνες μας ξεχωρίζουν, ειδικά σε ένα πολυσύχναστο σκηνικό όπως αυτό, και επιπλέον οι κάθετες λύσεις μας δημιουργούν νέες δυνατότητες», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Display Information της LG Electronics Business Solutions. «Βρίσκουμε νέους τρόπους ώστε να κάνουμε πιο εύκολο το να έχουμε θετικό αντίκτυπο, ανεξάρτητα από τον τομέα».

Αυτές οι επαναστατικές επιχειρηματικές λύσεις θα εκτίθενται στην Αίθουσα 3 της Gran Via του Fira Barcelona από τις 10 έως τις 13 Μαΐου. Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν, η LG διαθέτει μια ειδική σελίδα ISE στη διεύθυνση https://www.lg-informationdisplay.com/ise2022, η οποία περιλαμβάνει βίντεο από τις ζώνες και περιεχόμενο που θα προστεθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.