Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αττική και σήμερα. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες καθώς για 4η συνεχή μέρα υπάρχουν νοικοκυριά που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διαχειριστή τα σπίτια που είναι δίχως ρεύμα υπολογίζονται σε περίπου 1.000 με τις βλάβες να συνεχίζουν

να είναι διάσπαρτες σε όλη την Αττική.  Στόχος πλέον είναι να πάρουν ρεύμα όλοι μέχρι το βράδυ.

Τα προβλήματα παραμένουν στην χαμηλή τάση και κυρίως σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, σε σπίτια στην Αγία Παρασκευή, στην Καλλιθέα, στο Χολαργό, στου Παπάγου, στα Μεσόγεια, σε Γλυφάδα κ.α ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις κλειστών σπιτιών που οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν λόγω του χιονιά και τώρα που επιστρέφουν διαπιστώνουν ότι δεν έχουν ακόμα ρεύμα.

Οι απροσπέλαστοι δρόμοι λόγο του χιονιού και του πάγου που εμποδίζουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ να προσεγγίσουν τις περιοχές και να επαναφέρουν το ρεύμα.

Το προσωπικό του διαχειριστή προβλέπεται να ενισχυθεί με επιπλέον άτομα καθώς η αποκατάσταση των βλαβών σε περιοχές όπως για παράδειγμα η Εύβοια φέρνει πρόσθετες δυνάμεις στην Αττική.

Το πρόβλημα όμως που εντοπίζουν οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ είναι ότι το προσωπικό που συνδράμει από άλλα περιφερειακά κέντρα τον διαχειριστή δεν γνωρίζει την Αττική με αποτέλεσμα να είναι αναγκαίο να βρίσκεται πάντα μαζί τους και ένας τεχνικός από το μόνιμο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ για να τους δείχνει το δρόμο.

Επίσης μόνιμο πρόβλημα για το ΔΕΔΔΗΕ παραμένει η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Στον τελευταίο διαγωνισμό για πρόσληψη 245 εναεριτών, προσήλθαν μόνον 132 άτομα για αυτό έπεται και νέος διαγωνισμός για την πρόσληψη 178 ατόμων.