Μπαίνετε στο ανανεωμένο allazorevma.gr για να επιλέξετε πάροχο. Βάζετε τα στοιχεία κατανάλωσης και το πρόγραμμά σας και βγαίνει η οθόνη των αποτελεσμάτων. Ολα τα διαθέσιμα προγράμματα  ταξινομημένα απο το φθηνότερο στο ακριβότερο. Σε κάθε τιμολόγιο υπάρχει μια λεξούλα “περισσότερα…” κάτω δεξιά

Το πατάτε και παίρνετε στην οθόνη σας τα πάντα σχετικά με την σύγκριση που μόλις κάνατε.
 
Όλες τις υποθέσεις, παραμέτρους, τιμές, επιδοτήσεις, δώρα, εκπτώσεις, ρήτρες  – τα πάντα. Τίποτα από όσα ελήφθησαν υπόψιν για τον υπολογισμό δεν λείπει. Αυτό σημαίνει:
  • Ότι η συνεργασία σας με τη ιστοσελίδα μας είναι διαφανής – περισσότερο δεν γίνεται. Αν κάπου κάναμε λάθος -απίθανο αλλά συμβαίνει- υπάρχει το τεκμήριο για να το διερευνήσουμε.
  • Ότι σε οποιαδήποτε σχέση με πάροχο ή εκπρόσωπο του έχετε στην διάθεση σας ένα κατάλογο ερωτήσεων που πρέπει να είναι σε θέση να σας απαντήσει – πριν γίνετε πελάτης του και μετά.
Μερικοί θα θεωρήσουν ότι υπερβάλλουμε. Οτι τα στoιχεία που δίνει το allazorevma.gr εiναι περισσότερα απο όσα χρειάζονται. Υπάρχει όμως τόσο μεγάλο έλλειμμα διαφάνειας στην αγορά που είπαμε να καλύψουμε όσο μπορούμε.