Ειδικό Αφιέρωμα: Ένας χρόνος μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Eκρηξη σημειώθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής, έξω από τα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil, στην περιοχή της Βάρης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο σημείο εξερράγη, λίγο μετά τις 22:30, έξω από το κτίριο της εταιρείας, στην οδό Καποδιστρίου

Οι δράστες -κατά πληροφορίες δύο άτομα με μηχανή- χρησιμοποίησαν δυναμίτιδα με βραδύκαυστο φυτίλι την οποία πέταξαν μέσα στον προαύλιο χώρο της εταιρίας. Από το ωστικό κύμα της έκρηξης προκλήθηκαν επίσης ζημιές στα τζάμια του κτιρίου. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας.

Από την πλευρά της, η εταιρεία, με ανακοίνωσή της, εκφράζει εμπιστοσύνη στις αρχές για την διαλεύκανση της επίθεσης στα κεντρικά γραφεία της.
 
Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: "Σε συνέχεια της εμπρηστικής επίθεσης που έλαβε χώρα χτες βράδυ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας REVOIL, καταδικάζουμε δημόσια κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τέτοιες άνανδρες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και πάνω απ' όλα δεν συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας.

Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τα μέγιστα προς τις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση των υπαιτίων".