Τη θέση του CEO πρόκειται να αναλάβει λίαν συντόμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ευθύμιος Μπουλούτας, στέλεχος με μακρά πορεία και εμπειρία σε κορυφαίες θέσεις στον χώρο των επενδύσεων, της τραπεζικής και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ο οποίος ήδη κατέχει υψηλές θέσεις σε θυγατρικές του ομίλου όπως η ΑΚΤΩΡ παραχωρήσεις

Επίκεινται δε και περαιτέρω αλλαγές, στην τρέχουσα διοικητική ομάδα, προκειμένου να καλυφθούν και «τα σύγχρονα κριτήρια περί εταιρικής διακυβέρνησης», περιλαμβανομένου, σε δεύτερη φάση, του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οπως προκύπτει λοιπόν, η διοίκηση που τοποθετήθηκε από τους Ολλανδούς της Reggeborgh μετά την πρώτη «μάχη» της χρονιάς για τον έλεγχο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ήταν μάλλον… project oriented. Είχε δηλαδή ως στόχο να κερδίσει τον έλεγχο του ομίλου (γεγονός που σφραγίστηκε στη δεύτερη έκτακτη συνέλευση), δίνοντας μετά τη σκυτάλη σε νέα σύνθεση, για τα περαιτέρω.

Το ίδιο ισχύει και για τον μέχρι τώρα CEO Άρη Ξενόφο, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το προαναφερθέν project, θα παραμείνει μαθαίνουμε στον όμιλο, πλην όμως σε θέσεις που πιθανώς θα του επιτρέπουν να ασχοληθεί και με άλλες δραστηριότητες.

(από euro2day.gr)