Αλβανία: Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Κατασκευή και Εγκατάσταση Φ/Β Πάνω Από το Φράγμα Qyrsaqi

Αλβανία: Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Κατασκευή και Εγκατάσταση Φ/Β Πάνω Από το Φράγμα Qyrsaqi
energia.gr
Τρι, 2 Φεβρουαρίου 2021 - 14:48

Η Albanian Power Corporation (KESH) προκήρυξε διαγωνισμό για κατάθεση προσφορών, για την κατασκευή και εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλιακής ηλεκτρικής ενέργειας 5.11 MWp πάνω από το φράγμα Qyrsaqi, στο σταθμό υδροηλεκτρικής ενέργειας Vau i Dejes, με ανώτατο όριο κόστους τα 470 εκατ. Λεκ., πλέον ΦΠΑ. Όπως αναφέρει η πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα στο πρόσφατο ενημερωτικό της δελτίο, η υποβολή των προσφορών πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00

Ο σταθμός υδροηλεκτρικής ενέργειας Vau i Dejes βρίσκεται στη βορειοδυτική Αλβανία, σε κοντινή απόσταση από την πόλη Σκόδρα. Είναι ο πρώτος σταθμός υδροηλεκτρικής ενέργειας που άρχισε να λειτουργεί στον καταρράκτη του ποταμού Drini το 1970, με την επιφάνεια του φράγματος να εκτιμάται σε 32.937 τ.μ. και εγκατεστημένη ισχύ 250MW.

Διεξοδικότερη ενημέρωση σχετικά με το διαγωνισμό είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Α/Υπηρεσίας Δημοσίων Διαγωνισμών, στο σύνδεσμο: http://www.app.gov.al/njoftimi-ikontrat%C3%ABs-s%C3%AB-shpallur/ (Reference Number REF-84222-01-18-2021).

Τα έγγραφα είναι διαθέσιμα μόνο στην αλβανική γλώσσα.