Η BP Ολοκληρώνει την Αλυσίδα Φυσικού Αερίου στην Κίνα με Παράδοση LNG σε Μελλοντικούς Πελάτες

Η BP Ολοκληρώνει την Αλυσίδα Φυσικού Αερίου στην Κίνα με Παράδοση LNG σε Μελλοντικούς Πελάτες
energia.gr
Τρι, 26 Ιανουαρίου 2021 - 09:57

Η bp έχει αρχίσει να προμηθεύει απευθείας τους πελάτες φυσικού αερίου στην Κίνα με αέριο από υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) που έχει εισαγάγει στη χώρα. Είναι η πρώτη φορά που η bp δημιούργησε μια πλήρως ενσωματωμένη αλυσίδα φυσικού αερίου στην Κίνα, που συνδέει άμεσα τους πόρους, τις μεταφορές και τις συναλλαγές με πελάτες φυσικού αερίου.

Το πρώτο φορτίο φυσικού αερίου που παραδόθηκε βάσει της νέας συμφωνίας χρήσης τερματικών της bp στο τερματικό εισαγωγής Guangdong Dapeng LNG Company Limited (GDLNG) στο Shenzhen, επαρχία Γκουανγκντόνγκ, έφτασε στις 24 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η bp έχει 600.000 τόνους ετησίως διόδια επαναδιαβάθμισης ικανότητα στο GDLNG.

Η Federica Berra, ανώτερη αντιπρόεδρος της bp ολοκληρωμένου φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, δήλωσε: «Η παράδοση αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο για τις δραστηριότητές μας στην Κίνα, αυξάνοντας την παρουσία μας και συνδέοντας ακριβώς κατά μήκος της αλυσίδας αξίας φυσικού αερίου. Με τις τεχνολογίες παγκόσμιας κλάσης, τις δυνατότητες μάρκετινγκ και διαπραγμάτευσης, έχουμε αναπτύξει ένα καινοτόμο, διαφοροποιημένο και ευέλικτο ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που μας επιτρέπει τόσο να παρέχουμε περισσότερο ΥΦΑ στην περιοχή, όσο και να αυξάνουμε την πρόσβασή μας σε κατάντη αγορές φυσικού αερίου."