Ρεύμα στο Ψευδοκράτος Παρέχει Από Χθες η Κυπριακή Δημοκρατία Μετά Από Ζημιές σε Ατμοστρόβιλο (Video)

Ρεύμα στο Ψευδοκράτος Παρέχει Από Χθες η Κυπριακή Δημοκρατία Μετά Από Ζημιές σε Ατμοστρόβιλο (Video)
energia.gr
Σαβ, 21 Νοεμβρίου 2020 - 10:42

Το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δια της πλαγίας οδού μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW. Η ανταπόκριση της Δημοκρατίας ήταν άμεση και θετική, με την επισήμανση μάλιστα πως αν χρειαστεί παράταση της παροχής, λόγω μη επιδιόρθωσης του προβλήματος, είναι έτοιμη να το πράξει

Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού καναλιού ΣΙΓΜΑ και του αρχισυντάκτη του κεντρικού του δελτίου Χρήστου Χαραλάμπους, την ώρα που ο νέος εγκάθετος Τατάρ λέει στους Ελληνοκυπρίους "να ξυπνήσουν από τα όνειρα τους", προιδεάζοντας για δύο κράτη και κλέβει πανηγυρίζοντας την Αμμόχωστο, ταυτόχρονα ζητά - δια αντιπροσώπου - και όχι αυτοπροσώπως να του ... φωτίσουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο, εκμεταλλευόμενος το ΜΟΕ που είχε υλοποιηθεί για μόνιμη διασύνδεση των δύο περιοχών σε επίπεδο δικτύου ηλεκτροδότησης.

O Τατάρ δεν είχε το θάρρος να το ζητήσει προσωπικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αυτό έγινε δια αντιπροσώπου που μίλησε σε κάποιον ελληνοκύπριο του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.

Η Κυπριακή Δημοκρατία παρέχει στο καθεστώς φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος 50 MW και αυτό ίσως συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Δείτε εδώ το video: