Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) απέσπασε το Silver βραβείο στα φετινά Sales Excellence Awards στην κατηγορία «Β2Β Πωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία». Συγκεκριμένα, διακρίθηκε για την ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων κεντρικού κλιματισμού Multi V, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όλους τους τύπους των κτιρίων, από καταστήματα έως γραφεία, ξενοδοχεία και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.  

 

Τα προϊόντα της σειράς Multi V καλύπτουν πλήρως το σύνολο των αναγκών για θέρμανση και ψύξη σε επαγγελματικούς χώρους, επιτυγχάνοντας παράλληλα ενεργειακή απόδοση. Ειδικότερα, παρέχουν τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης της αγοράς έως 7,9 (ESEER), ενώ χάρη στον πιστοποιημένο κατά Eurovent δείκτη ενεργειακής απόδοσης στην ψύξη έως 4.83 (EER) και στη θέρμανση έως 5.32 (COP), εξασφαλίζεται μείωση του κόστους λειτουργίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Επιπλέον, ξεχωρίζουν τόσο για την ευελιξία στην εγκατάσταση όσο και για την ευκολία στη συντήρηση.

O κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, κρίνεται αναγκαία η παροχή αξιόπιστων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών. Οι λύσεις κλιματισμού της LG ξεχωρίζουν για την εξαιρετική απόδοση, την αθόρυβη λειτουργία και τον κομψό σχεδιασμό. Η συγκεκριμένη βράβευση μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με προηγμένα προϊόντα και λύσεις».

Τα Sales Excellence Awards αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό της επιστήμης των πωλήσεων, αναδεικνύοντας κάθε χρόνο τις καλύτερες πρακτικές από τις πιο δυναμικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.