Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει τους νέους ανιχνευτές κίνησης και παρουσίας της σειράς SpaceLogic ΚΝΧ, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για διαδρόμους και μεγάλου ύψους οροφές κτιρίων και κατοικιών, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Η τεχνολογία KNX προσφέρει ευκολία στους χρήστες, καθώς τα περισσότερα στοιχεία του συστήματος μπορούν να διασυνδεθούν με άλλα συστήματα και να αλλαχθούν ή να επεκταθούν ανά πάσα στιγμή, απαλλάσσοντάς τους από την όδευση νέων καλωδίων

Τα τέσσερα νέα προϊόντα του ολοκληρωμένου συστήματος SpaceLogic KNX συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός καλωδίου BUS, που τοποθετείται παράλληλα στην γραμμή ισχύος 230V. Για παράδειγμα, όταν ενεργοποιείται ένας αισθητήρας, ένας ενεργοποιητής ελέγχου ρολών θα εκτελέσει όλες τις εντολές λειτουργίας που έχουν προγραμματιστεί μέσω του λογισμικού ETS. Χάρη στον συνδυαστικό έλεγχο της θέρμανσης, του φωτισμού και των περσίδων σε ένα σύγχρονο σύστημα αυτοματισμού, οι χρήστες απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση, αφού όλα ενεργοποιούνται και ελέγχονται αυτόματα, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν ενέργεια, καθώς κάθε λειτουργία χρησιμοποιείται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Στα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της σειράς SpaceLogic KNX, συμπεριλαμβάνεται και το QR-code που διαθέτουν, ώστε ο χρήστης να λαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεται άμεσα και εύκολα μέσω του smartphone του. Επιπλέον, χάρη στον καλαίσθητο και λιτό σχεδιασμό τους, εναρμονίζονται απόλυτα με τον εκάστοτε χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά της Schneider Electric, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα.