Αύξηση εσόδων ανά επιβάτη ανακοίνωσε η low cost αεροπορική εταιρεία EasyJet, ενώ η ανάπτυξη της πτητικής δραστηριότητας κατά το πρώτο εξάμηνο είναι ελαφρά βραδύτερη από ό,τι αναμενόταν. Πιο συγκεκτιμένα η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το α' εξάμηνο της πτητικής δραστηριότητας αναμένεται

να αυξηθεί κατά 1,5%, κυρίως λόγω των γαλλικών απεργιών του προσωπικού εναέριας κυκλοφορίας. Η αεροπορική εταιρεία ανέμενε προηγουμένως ανάπτυξη περίπου 1,7%.

Παράλληλα η EasyJet ανακοίνωσε ότι αναμένει να περιοριστούν οι προ φόρων απώλειες του πρώτου εξαμήνου. Η απώλειες προ φόρων για το πρώτο εξάμηνο του έτους χρήσης 2019 ήταν στα 275 εκατομμύρια λίρες (357,4 εκατομμύρια δολάρια).

Τέλος για το τέταρτο τρίμηνο που τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της ανά επιβάτη αυξήθηκαν κατά 8,8% σε 58,63 στερλίνες εν συγκρίσει με τις 53,89 στερλίνες για το α' τρίμηνο του έτους χρήσης 2019.

Τα συνολικά έσοδα για το πρώτο τρίμηνο ήταν 1,42 δισ. στερλίνες, έναντι 1,30 δισ. στερλίνες για την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους χρήσης.