Η Messaritis Ανανεώσιμες, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών στην Ελλάδα, και ο αναγνωρισμένου κύρους φορέας Facility Management Alter Ego, μέλος του Ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη, σύναψαν μία πρωτοποριακή για τον κλάδο συνεργασία, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών.

Είναι γνωστό, πως η επαρκής προληπτική συντήρηση αποτελεί έναν από τους βασικότερους τρόπους εξασφάλισης της καλής λειτουργίας κάθε ενεργειακής επένδυσης. Επιπλέον, αποτελεί κοινό τόπο πως οι εταιρείες αναζητούν όλο και πιο επίμονα στις μέρες μας να ελέγχουν τα λειτουργικά τους κόστη (OPEX).

Οι ανωτέρω λόγοι συντέλεσαν στη σύναψη της συνεργασίας μεταξύ της Messaritis Ανανεώσιμες και της Alter Ego, και τις οδήγησαν στην επίτευξη του κοινού τους στόχου ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να προσφέρουν στους συνεργάτες τους υπηρεσίες μίας στάσης (single-stop solutions) στοχεύοντας στον εξορθολογισμό των λειτουργικών τους δαπανών, αναλαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες, που δεν ανήκουν στο κύριο αντικείμενο εργασίας τους.

Ειδικότερα, για όλους τους συνεργάτες της Alter Ego που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την Messaritis Ανανεώσιμες, παρέχονται:

  • 20% έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης και προληπτικής συντήρησης.
  • Θερμογράφηση Φ/Β εγκαταστάσεων σε δυσπρόσιτες εγκαταστάσεις (πχ βιομηχανικές στέγες) με χρήση ειδικού drone.
  • Εξατομικευμένες προτάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της αυτοπαραγωγής (Net Metering) από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Για τους συνεργάτες της Messaritis Ανανεώσιμες που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την εταιρεία Alter Ego παρέχονται σε προνομιακές τιμές:

  • Υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού.
  • Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Η/Μ εξοπλισμού (Συντηρήσεις κλιματισμού, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών κ.τ.λ.).
  • Υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής κτηρίων.