H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη digital καμπάνια για την επικοινωνία της δωρεάν υπηρεσίας 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την AXA. Η καμπάνια αποτελείται από τρία σύντομα videos, στα οποία καθημερινοί άνθρωποι μοιράζονται

στην κάμερα ιστορίες καθημερινής αναποδιάς που καταλήγουν σε αίσιο τέλος χάρη στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τα videos της digital καμπάνιας  φιλοξενούνται στο YouTube κανάλι της ZeniΘ και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στα ακόλουθα links:

https://www.youtube.com/watch?v=z92HkRbKkD8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=_B-dn9wDNV4&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=Ry3J8ANf6F0&feature=youtu.be

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Στη ZeniΘ, τολμάμε να κινούμαστε έξω από τα καθιερωμένα, με στόχο να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας τόσο σε προϊοντικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, δημιουργήσαμε τη δωρεάν υπηρεσία 24/7 Ηοme Emergency για να καλύψουμε κάθε απρόοπτο σε τεχνικές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης και να προσφέρουμε μια ξέγνοιαστη καθημερινότητα στους πελάτες μας».

Όλοι οι πελάτες της ZeniΘ σε φυσικό αέριο ή / και σε ρεύμα, υφιστάμενοι και νέοι,  μπορούν να επωφελούνται δωρεάν της τεχνικής βοήθειας στην κατοικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, για να καλύψουν ένα σύνολο τεχνικών αναγκών που περιλαμβάνουν αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, σε κλειδαριές και σε υαλοπίνακες – κρύσταλλα καθώς και ένα σύνολο επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της ΑΧΑ εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της ZeniΘ σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών, πραγματοποιώντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις το χρόνο με μέγιστο κόστος 120€ ανά περιστατικό. 

Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει ανάγκες πελατών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Λαμίας, της Κορίνθου, του Ηρακλείου Κρήτης, των Χανίων και της Καβάλας. Σε όλα τα υπόλοιπα αστικά κέντρα της Ελλάδας που δεν αναφέρονται παραπάνω, παρέχονται απολογιστικά όλες οι καλύψεις μέχρι τη δημιουργία και λειτουργία δικτύου συνεργατών.