Το 2019 θα είναι μία ξεχωριστή χρονιά για την Opel, καθώς όχι μόνο θα γιορτάσει τα 120 χρόνια της στην παραγωγή αυτοκινήτων, αλλά θα επιταχύνει και τον εξηλεκτρισμό της προϊοντικής γκάμας της.

Οι παραγγελίες για τα δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα, το ηλεκτρικό Corsa μπαταρίας και το plug-in υβριδικό Grandland X SUV, θα ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο της επόμενης χρονιάς.

Το Grandland X plug-in hybrid, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach από του χρόνου, απευθύνεται σε πελάτες που ζητούν περισσότερους χώρους και την αίσθηση SUV, ενώ παράλληλα αναζητούν μεγάλη δύναμη, καθώς αποδίδει 300 ίππους.

Το νέο μεσαίο van Vivaro θα διατίθεται επίσης σε ηλεκτρική έκδοση μπαταρίας το 2020. Η επόμενη γενιά του επιτυχημένου συμπαγούς SUV Mokka X, που θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2020, θα περιλαμβάνει και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Για τον εορτασμό της επετείου των 120 χρόνων, η Opel θα προσθέσει μία ειδική έκδοση «120 Years» στη γκάμα της. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα περιλαμβάνουν μία ποικιλία καινοτόμων τεχνολογιών και στοιχεία στυλ και άνεσης στον στάνταρ εξοπλισμό.