Δεν κλείνει τις πόρτες η διοίκηση της Dorian LPG και θα απαντήσει εν ευθέτω χρόνο στην πρόταση της BW LPG για συγχώνευση των δύο εταιρειών, όπως προκύπτει από μία τελευταία παρέμβασή της

Η διοίκηση της Dorian LPG η οποία είναι εισηγμένη στο NYSE ΜΕ με ανακοίνωσή της, απαντά όπως αναφέρει, σε δημοσιεύματα του Τύπου που περιέχουν δηλώσεις εκπροσώπων της BW σχετικά με την πρότασή τους για συγχώνευση με την Dorian.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η διοίκηση της Dorian εστιάζει στη μεγιστοποίηση της αξίας των μετοχών τηςDorian.Σε αυτό το πνεύμα η διοίκηση της Dorian συναντήθηκε πολλές φορές με την ηγετική ομάδα της BW, συμπεριλαμβανομένης μιας κατά πρόσωπο συνάντησης των δύο συμβουλίων.

Ζητήσαμε, συνεχίζει η ανακοίνωση της Dorian, πληροφορίες σχετικά με την  καθαρή αξία ενεργητικού της BW από τον Ιούλιο, πληροφορία που η BW έδωσε πριν από λίγες ημέρες.

«Είμαστε στη διαδικασία προγραμματισμού μιας συνάντησης για να συζητήσουμε αυτές τις πληροφορίες με τηνBW» συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η Dorian, η οποία στη συνέχεια αρνείται ότι δεν ανταποκρίθηκε στον διάλογο με την BW και συμπληρώνει ότι η διοίκηση και η ομάδα που διαχειρίζεται την καθημερινή λειτουργία τηςDorian εξακολουθεί να διερευνά κατά πόσο η BW μπορεί να αποδώσει την κατάλληλη αξία στους μετόχους τηςDorian. «Δεν θα κλείσουμε τις πόρτες σε πιθανές ευκαιρίες και θα ανταποκριθούμε στην πρόταση της BW σε εύθετο χρόνο», καταλήγει η ανακοίνωση.

(naftemporiki.gr)