Σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνούς φήμης, την INTERSOLAR-EES 2018, που έλαβε χώρα στο Μόναχο από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, συμμετείχε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia

Στο πλαίσιο της έκθεσης,η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT παρουσίασε τη νέα κατηγορία προϊόντων SUNLIGHT Li.ONFORCEπου βασίζεται στην τεχνολογία ιόντων λιθίου. Μεταξύ άλλων, σημαντικό πλεονέκτημα του νέου συστήματος είναι η προσαρμοστικότητά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ,όπως για παράδειγμα οικιακή και επαγγελματική.

Η λύση SUNLIGHT Li.ONFORCEεγγυάται υψηλή απόδοση, ασφάλεια και αξιόπιστη λειτουργία, ενώ συγχρόνως είναι οικονομικά αποδοτική.

Στην έκθεση INTERSOLAR-EES 2018, το κοινό ήρθε σε επαφή με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, η οποία υποστηρίζει πλήρως τις ανάγκες για αποθήκευση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Η σειρά διαθέτει μπαταρίες ανοιχτού τύπου (low maintenance) και κλειστού τύπου (maintenance free) , έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, προσφέρουν τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση και εξασφαλίζουν αξιοπιστία.

Ο CCO της SUNLIGHT, Λάμπρος Μπίσαλας, με αφορμή την παρουσία της εταιρείας στην INTERSOLAR-EES 2018, δήλωσε: «Η INTERSOLAR-EES εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών και της αποθήκευσης ενέργειας και έχει καθιερωθεί, ως η σημαντικότερη, παγκοσμίως, κλαδική συνάντηση ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών. Με τη συμμετοχή μας στην INTERSOLAR-EES 2018είχαμε γι’ ακόμη μία φορά την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών που προσφέρει η εταιρία μας, αλλά και τη νέα σειρά προϊόντων τεχνολογίας λιθίου όπως το SUNLIGHT Li.ONFORCE. Η SUNLIGHTπροχωρά με μεγάλο δυναμισμό την ανάπτυξή της παγκοσμίως και σύντομα θα παρουσιάσει αντίστοιχα προϊόντα τεχνολογίας λιθίου για μεγάλες και πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης ενέργειας (large and very large scale installations for EES)»

Η Συστήματα SUNLIGHT, είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου Olympia και εδώ και 27 χρόνια ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές, καταναλωτικές εφαρμογές και εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας. Έχοντας αναπτύξει τεχνολογίες αιχμής, η Συστήματα SUNLIGHT έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο, με εξαγωγές που αγγίζουν το 92% της παραγωγής της, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο.