Η Sirecled Hellas AE, η ελληνική εταιρεία επαγγελματικού και οδικού φωτισμού, συμμετείχε με επιτυχία στην 26η Διεθνή Έκθεση "Light”, στη Βαρσοβία που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου

Η Sirecled Hellas AE, η ελληνική εταιρεία επαγγελματικού και οδικού φωτισμού, συμμετείχε με επιτυχία στην 26η Διεθνή Έκθεση "Light”, στη Βαρσοβία που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή της Sirecled στην έκθεση "Light” έρχεται σε μια ιδιαίτερα δυναμική στιγμή για την εταιρεία, η οποία πρόσφατα, σε σχετική διαγωνιστική διαδικασία, κέρδισε και ξεκίνησε να υλοποιεί το πρώτο έργο οδοφωτισμού ανοικτού αυτοκινητοδρόμου με φωτιστικά τεχνολογίας LED στην Ελλάδα για τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (ΑΜΣΑ). Η Σύμβαση Έργου αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση 5.000 φωτιστικών τύπου LED εξοπλισμένα με προηγμένο λογισμικό επικοινωνίας και απομακρυσμένης διαχείρισης.

Με περισσότερους από 500 εκθέτες και 18.000 επισκέπτες σε κάθε της διοργάνωση, η Διεθνής Έκθεση "Light’’ που διοργανώνεται στην πολωνική πρωτεύουσα, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο του επαγγελματικού και αρχιτεκτονικού φωτισμού στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το πλούσιο πρόγραμμα της φετινής έκθεσης περιελάμβανε εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες του κλάδου, ειδικές συναντήσεις για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες καθώς και εκπαιδευτικές ομιλίες για τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και τους διαχειριστές των εθνικών οδών και αυτοκινητοδρόμων.

"Η αγορά της Πολωνίας είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με πολλές προοπτικές, την οποία η Sirecled παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή", σημειώνει ο Ευάγγελος Μπάρδης, Managing Director της εταιρείας και προσθέτει πως "Με την εμπειρία των 20 και πλέον εργοστασίων που έχει ήδη φωτίσει στην Πολωνία, τη Ρωσία, την Ελβετία, την Αυστρία και την Ιταλία, η Sirecled συμμετείχε με επιτυχία και σε αυτή την έκθεση, με τα προϊόντα της να συγκεντρώνουν το έντονο ενδιαφέρον τελικών πελατών και διανομέων του κλάδου από τον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο".

Υπενθυμίζεται ότι η SIRECLED έκανε την εμφάνισή της  στην ελληνική αγορά πριν απο 5 χρόνια μετά από επένδυση που πραγματοποίησε η Vectis Capital με την υποστήριξη ελλήνων επιχειρηματιών, εξαγοράζοντας την ιταλική SIRECLΑΒ Srl και μετεγκαθιστώντας την στην Ελλάδα, δημιουργώντας παραγωγική μονάδα στο Κρυονέρι Αττικής και διατηρώντας Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Modena της Ιταλίας. Έκτοτε η εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα φωτισμού σε βιομηχανίες, αποθήκες, αλυσίδες λιανεμπορίου, δημοτικούς δρόμους, γήπεδα, τούνελ κ.λπ. στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για βαριές επαγγελματικές εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις, μπορούν να προσφέρουν ενεργειακή εξοικονόμηση έως 70% και είναι σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να δεχθούν λογισμικό "έξυπνης" διαχείρισης.