Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΡ Ελληνική ΑΕΠ εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ.Αθανάσιο Ρήγα από 1η Φεβρουαρίου 2018, κατόπιν της παραιτήσεως που υπέβαλε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Μιχαλακάκης. Ο κ. Ρήγας , όπως και ο προκάτοχός του, θα διατηρήσει και τα καθήκοντά του ως Sales Director για τον τομέα Global Marine & Energy στην Ευρώπη και Αφρική

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΡ Ελληνική ΑΕΠ εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ.Αθανάσιο Ρήγα από 1η Φεβρουαρίου 2018, κατόπιν της παραιτήσεως που υπέβαλε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Μιχαλακάκης.

 

Ο κ. Ρήγας , όπως και ο προκάτοχός του, θα διατηρήσει και τα καθήκοντά του ως Sales Director για τον τομέα Global Marine & Energy στην Ευρώπη και Αφρική.

 

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Μιχαλακάκη για τις υπηρεσίες του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Ρήγα στα νέα του καθήκοντα.

 

Ο κ. Ρήγας έχει πτυχίο Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης από το Πολυτεχνείο Κρήτης καθώς και μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Erasmus University και το Πανεπιστήμιο του Τέξας. Κατά την διάρκεια και μετά από τις σπουδές του, εργάστηκε εκτενώς σε μια σειρά θέσεων στο εξωτερικό ενώ από το 1994 έχει περάσει από πολλές διοικητικές θέσεις στη ΒΡ στους τομείς του Manufacturing, Refining, Strategy & Planning, Sales & Marketing και International Trading.