Την ανάδειξη του νέου οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΔΕΠΑ την περασμένη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017. Έτσι, νέος Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ορίστηκε και επίσημα ο κ. Δημήτριος Τζώρτζης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, στέλεχος επιχειρήσεων του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα χρημάτισε και Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών, και ο κ. Βελισσάριος Δότσης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, πρώην CEO του Enterprise Greece

Την ανάδειξη του νέου οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΔΕΠΑ την περασμένη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017. Έτσι, νέος Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ορίστηκε και επίσημα ο κ. Δημήτριος Τζώρτζης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, στέλεχος επιχειρήσεων του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα χρημάτισε και Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών, και ο κ. Βελισσάριος Δότσης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, πρώην CEO του Enterprise Greece.

Οι κκ. Τζώρτζης και Δότσης διαδέχονται τον καθηγητή Νικόλαο Φαραντούρη και τον κ. Γεώργιο Πολυχρονίου, που είχαν οριστεί μεταβατικός πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ αντίστοιχα. Η μεταβατική διοίκηση της Επιχείρησης αντικατέστησε στις 24 Νοεμβρίου 2017, μετά από απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Επιχείρησης, τους κκ. Γιώργο Σπανούδη και Θεόδωρο Κιτσάκο. Στην Γ. Σ. της 30ης Νοεμβρίου ορίστηκαν, επίσης, δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΔΕΠΑ και, συγκεκριμένα, ο κ. Νικόλαος Λιωνής, οικονομολόγος, διδάκτωρ Οικονομικών με θέση επιστημονικού συνεργάτη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αποσπασμένος σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού ΠΕΝ κ. Σταθάκη, και ο κ. Παναγιώτης Δημητρόπουλος, με μακρά σταδιοδρομία σε διάφορα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας, με πιο πρόσφατη τη θητεία του στην Τράπεζα Πειραιώς.