Απεβίωσε αιφνιδίως την περασμένη Παρασκευή ο Άγγελος Στράνης, ανώτερο στέλεχος του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 14 του μηνός, στις 12 το μεσημέρι, στην Αγία Σοφία στο Ψυχικό

Απεβίωσε αιφνιδίως την περασμένη Παρασκευή ο Άγγελος Στράνης, ανώτερο στέλεχος του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 14 του μηνός, στις 12 το μεσημέρι, στην Αγία Σοφία στο Ψυχικό.

Ο Άγγελος Στράνης διετέλεσε επί χρόνια επικεφαλής του γραφείου τύπου και στη συνέχεια Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων των ΕΛΠΕ μέχρι προ διετίας.

Ο Άγγελος ήταν ιδιαίτερα προσφιλής στους δημοσιογράφους, ειδικά του ενεργειακού ρεπορτάζ, με τους οποίους είχε στενή επαγγελματική σχέση. Πάντα έτοιμος να ενημερώσει και να διαφωτίσει, μιλώντας ακόμα και off the record, εάν το απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Χαρακτήρας ακέραιος και ευπροσήγορος, με τρόπους λεπτούς, ο Άγγελος σε κέρδιζε ακόμα και εάν διαφωνούσες μαζί του. Ευχάριστη παρέα με πολλαπλά ενδιαφέροντα, αλλά πάντοτε προσηλωμένος στο επαγγελματικό θέμα που τον απασχολούσε εκείνη την περίοδο.

Ο Άγγελος Στράνης δεν είναι πια μαζί μας, έφυγε νωρίς και θα μας λείψει πολύ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.