Τέσσερις εργαζόμενοι βρήκαν το θάνατο από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε δεξαμενή αποθήκευσης στο διυλιστήριο της Tupras στη Σμύρνη, στη δυτική επαρχία Aliaga. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρίας, ένας ακόμη εργαζόμενος νοσηλεύεται, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος. Η έκρηξη σημειώθηκε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης. Όπως επιβεβαίωσε αργότερα η εταιρεία, αιτία της έκρηξης ήταν η παγίδευση αερίου στην οροφή της δεξαμενής νάφθας.

Τέσσερις εργαζόμενοι βρήκαν το θάνατο από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε δεξαμενή αποθήκευσης στο διυλιστήριο της Tupras στη Σμύρνη, στη δυτική επαρχία Aliaga. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρίας, ένας ακόμη εργαζόμενος νοσηλεύεται, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος.

Η έκρηξη σημειώθηκε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης. Όπως επιβεβαίωσε αργότερα η εταιρεία, αιτία της έκρηξης ήταν η παγίδευση αερίου στην οροφή της δεξαμενής νάφθας.

Τόσο η εταιρεία, όσο και ο περιφερειάρχης της επαρχίας Aliaga, Bayram Yilmaz, υπογράμμισαν ότι πρόκειται για εργατικό ατύχημα και δε σχετίζεται με κακόβουλη ενέργεια ή τρομοκρατικό χτύπημα.