Η εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry ανακοίνωσε ότι προχωρά σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια, με το πρώτο καθαριστήριο Drops να ανοίγει μέσα στο πρατήριο BP στην Αργυρούπολη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry Θεοδόσης Αλεξόπουλος δήλωσε: Μετά τη διεύρυνση του δικτύου μας στην Κύπρο με δύο καταστήματα στην Λεμεσό, η ένταξη των καθαριστηρίων Drops Laundry στα πρατήρια BP αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία αλλά και πρόκληση.

Η εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry ανακοίνωσε ότι προχωρά σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια, με το πρώτο καθαριστήριο Drops να ανοίγει μέσα στο πρατήριο BP στην Αργυρούπολη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry Θεοδόσης Αλεξόπουλος δήλωσε: «Μετά τη διεύρυνση του δικτύου μας στην Κύπρο με δύο καταστήματα στην Λεμεσό, η ένταξη των καθαριστηρίων Drops Laundry στα πρατήρια BP αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία αλλά και πρόκληση. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στην Drops Laundry μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε διαρκώς νέες καινοτόμες υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας».

Η Drops Laundry είναι μια ελληνική αλυσίδα καθαριστηρίων που διαθέτει 19 καταστήματα στην Αττική και 2 στη Λεμεσό της Κύπρου.