Φέσσας: Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις Είναι Έτοιμες να Αναλάβουν Επενδυτικές Πρωτοβουλίες

Φέσσας: Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις Είναι Έτοιμες να Αναλάβουν Επενδυτικές Πρωτοβουλίες
energia.gr
Παρ, 16 Ιουνίου 2017 - 15:29
Η ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης είναι μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Απομακρύνει την αβεβαιότητα για την ελληνική οικονομία και μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε, με σχετική ασφάλεια, το μέλλον, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θ.Φέσσας, αναφερόμενος στη συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες στο Eurogroup. Έτοιμες για νέες επενδύσεις οι ελληνικές επιχειρήσεις
Η ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης είναι μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Απομακρύνει την αβεβαιότητα για την ελληνική οικονομία και μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε, με σχετική ασφάλεια, το μέλλον, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, αναφερόμενος στη συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες στο Eurogroup.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεταρρυθμιστική προσπάθεια πρέπει να συνεχισθεί και να ενταθεί, στο πλαίσιο μιας φιλόδοξης αναπτυξιακής στρατηγικής« τόνισε ο κ. Φέσσας, επισημαίνοντας ότι «οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να αναλάβουν επενδυτικές πρωτοβουλίες που θα δράσουν καταλυτικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδημάτων». 

Το ζητούμενο, κατέληξε, «είναι πλέον γνωστό σε όλους, σε εμάς εναπόκειται να το υλοποιήσουμε χωρίς άλλες περιττές καθυστερήσεις».