Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, αναδείχθηκε στην εκδήλωση “Eternal Brands”, στη χρυσή κατηγορία, που αφορά εταιρείες με ενεργό δράση τα τελευταία εβδομήντα έως ενενήντα χρόνια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Maroussi Plaza με την παρουσία παραγόντων της αγοράς αλλά και της πολιτικής σκηνής

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, αναδείχθηκε στην εκδήλωση “Eternal Brands”, στη χρυσή κατηγορία, που αφορά εταιρείες με ενεργό δράση τα τελευταία εβδομήντα έως ενενήντα χρόνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Maroussi Plaza με την παρουσία παραγόντων της αγοράς αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει εταιρείες που δραστηριοποιούνται διαχρονικά, με επιτυχία, σε ποικίλους κλάδους στη χώρα μας, να τονίσει τη συνεισφορά τους στην οικονομία και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης για τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης, επαινώντας και ενθαρρύνοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Φέτος η Vivechrom γιορτάζει 85 χρόνια από την ίδρυσή της και συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της βιομηχανίας οικοδομικών χρωμάτων, κατέχοντας από το 1964 την πρώτη θέση σε τζίρο και κερδοφορία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωακείμ Προβατάς, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Vivechrom και τους ανθρώπους της, που με σκληρή δουλειά και ποιοτικά προϊόντα, συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Φέτος, γιορτάζουμε 85 χρόνια από την ίδρυση της Vivechrom και συνεχίζουμε την προσπάθεια που μας καταξίωσε στην ελληνική αγορά και στη συνείδηση των καταναλωτών.»

Σχετικά με τη Vivechrom:


Η Vivechrom, μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 220 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Vivechrom προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η Vivechrom, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σχετικά με τη AkzoNobel:


Η AkzoNobel είναι εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των χρωμάτων και των επιχρισμάτων και κορυφαίος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων. Στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία αιώνων προμηθεύουμε βιομηχανίες και καταναλωτές παγκοσμίως με καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες τεχνολογίες, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεται. Με έδρα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας απασχολούμε 48.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 80 χώρες, ενώ στη γκάμα μας συμπεριλαμβάνονται γνωστά brands όπως Dulux, Sikkens, International, Eka και Vivechrom. Κατατασσόμαστε σταθερά ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης με δέσμευση να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο βιώσιμη και τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες.