Την Πέμπτη και Επίσημα οι Υπογραφές για τα Οικόπεδα των Υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα

Την Πέμπτη και Επίσημα οι Υπογραφές για τα Οικόπεδα των Υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα
energia.gr
Δευ, 22 Μαΐου 2017 - 16:48
Την προσεχή Πέμπτη, 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υπογραφή των Συμβάσεων Μίσθωσης για τις τρεις χερσαίες περιοχές έρευνας και αξιοποίησης υδρογονανθράκων, Βορειοδυτική Πελοπόννησος, Άρτα-Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, ανάμεσα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα ΕΛΠΕ και την Energean Oil & Gas

Την προσεχή Πέμπτη, 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υπογραφή των Συμβάσεων Μίσθωσης για τις τρεις χερσαίες περιοχές έρευνας και αξιοποίησης υδρογονανθράκων, Βορειοδυτική Πελοπόννησος, Άρτα-Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, ανάμεσα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα ΕΛΠΕ και την Energean Oil & Gas.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, θα προηγηθεί στις 9.30 π.μ. η τελετή υπογραφής από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΛ.ΠΕ., Γρηγόρη Στεργιούλη των δύο Συμβάσεων για τις περιοχές, Βορειοδυτική Πελοπόννησος και Άρτα-Πρέβεζα.

Θα ακολουθήσει στις 11.30 π. μ. η τελετή υπογραφής από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Energean Oil & Gas, Μαθιό Ρήγα της Σύμβασης για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Λεωφόρος Μεσογείων 119, στο Αμφιθέατρο (ισόγειο).