Για 40η συνεχή χρονιά, το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, διοργανώνει τους Πανελλήνιους και Παγκύπριους Μουσικούς Διαγωνισμούς Ταλέντα - Βραβεία «Φίλωνα». Οι Μουσικοί διαγωνισμοί Φίλωνα, οι οποίοι είναι και οι πρώτοι στο είδος τους στην Ελλάδα, πρόκειται να φιλοξενηθούν αυτή τη χρονιά από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Μάγερ 18 και Μαίζωνος, Αθήνα (www.ethnikoodeio.com)

Για 40η συνεχή χρονιά, το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, διοργανώνει τους Πανελλήνιους και Παγκύπριους Μουσικούς Διαγωνισμούς Ταλέντα - Βραβεία «Φίλωνα». Οι Μουσικοί διαγωνισμοί Φίλωνα, οι οποίοι είναι και οι πρώτοι στο είδος τους στην Ελλάδα, πρόκειται να φιλοξενηθούν αυτή τη χρονιά από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Μάγερ 18 και Μαίζωνος, Αθήνα (www.ethnikoodeio.com).

Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός Πιάνου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, ο διαγωνισμός Εγχόρδων στις 6 Μαΐου ενώ ο διαγωνισμός Κιθάρας στις 7 Μαΐου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη χρονιά και για πρώτη φορά στον διαγωνισμό των εγχόρδων του Φίλωνα συμπεριλαμβάνεται και το κοντραμπάσο εκτός από το βιολί, τη βιόλα και το βιολοντσέλο.

ΦΙΛΟΙ του Πολιτισμού και της αέναης προσπάθειας για την ύπαρξή του, ανανεώνουμε λοιπόν το ήδη υπάρχον ετήσιο γεγονός των γνωστών ΔΙΑΓΩΝΣΜΩΝ Ταλέντα - Βραβεία "ΦΙΛΩΝΑ", περιμένοντας και φέτος μαθητές ηλικίας 6 έως 30 ετών να διαγωνιστούν με «όπλα» τα δοξάρια, τις παρτιτούρες και τη μουσικότητά τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό τις κατηγορίες του και το πρόγραμμα του κάθε οργάνου θα βρείτε στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του Φίλωνα, www. filonas. gr, ή στα τηλέφωνα (0030) 210-6218615, κιν: 693-2431297 και e- mail: info @filonas .gr