Μειώθηκαν οι πωλήσεις της Volkswagen Group κατά 1% σε παγκόσμια κλίμακα τον περασμένο μήνα, καθώς δεν απέδωσε στο μέτρο του δυνατού η ανάπτυξη του πλάνου στις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Οι πωλήσεις κυμάνθηκαν στις 686.900 πωλήσεις το Φεβρουάριο, ενώ οι επικεφαλής αναμένουν να γυρίσει η αγορά τους επόμενους μήνες. Αναμένουμε να αλλάξει η αγορά και να προσβλέπουμε σε υγιή ανάπτυξη και τελικά στην άνοδο πωλήσεων", δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των πωλήσεων της VW, Φρεντ Καπλέρ

Μειώθηκαν οι πωλήσεις της Volkswagen Group κατά 1% σε παγκόσμια κλίμακα τον περασμένο μήνα, καθώς δεν απέδωσε στο μέτρο του δυνατού η ανάπτυξη του πλάνου στις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Οι πωλήσεις κυμάνθηκαν στις 686.900 πωλήσεις το Φεβρουάριο, ενώ οι επικεφαλής αναμένουν να γυρίσει η αγορά τους επόμενους μήνες. Αναμένουμε να αλλάξει η αγορά και να προσβλέπουμε σε υγιή ανάπτυξη και τελικά στην άνοδο πωλήσεων", δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των πωλήσεων της VW, Φρεντ Καπλέρ.

Κύριο μέλημα της εταιρείας εξακολουθεί να είναι η επίλυση του σκανδάλου με τις εκπομπές των ρύπων. Ο όμιλος στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είχε αύξηση 12%, όπως και στην Ρωσία (6,3%). Αύξηση υπήρξε και στη Νότια Αμερική (4,1%), ενώ στη Βραζιλία υπήρξε πτώση 8,9%.