Η δανέζικη εταιρεία αιολικής ενέργειας Vestas δέχθηκε παραγγελία για κατασκευή ανεμογεννητριών συνολικής ισχύος 33 MW στην Αυστρία, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία χθες, Παρασκευή. Ειδικότερα, η Vestas ανακοίνωσε ότι οι ανεμογεννήτριες θα παραδοθούν στη μονάδα του Sommerein στην Κάτω Αυστρία, το νοτιανατολικότερο κρατίδιο της χώρας

Η δανέζικη εταιρεία αιολικής ενέργειας Vestas δέχθηκε παραγγελία για κατασκευή ανεμογεννητριών συνολικής ισχύος 33 MW στην Αυστρία, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία χθες, Παρασκευή.

Ειδικότερα, η Vestas ανακοίνωσε ότι οι ανεμογεννήτριες θα παραδοθούν στη μονάδα του Sommerein στην Κάτω Αυστρία, το νοτιανατολικότερο κρατίδιο της χώρας.

Η παραγγελία πραγματοποιήθηκε από την αυστριακή εταιρεία Evn Naturkraft Erzeugungsgesellschaft, ενώ η παράδοση και σύνδεση των ανεμογεννητριών με το δίκτυο αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Evn naturkraft Erzeugungsgesellschaft χρειαζόταν μία προσαρμοσμένη λύση, ώστε να διασφαλίσει το χαμηλότερο κόστος ενέργειας στο Sommerein”, δηλώνει ο Nils de Baar, Πρόεδρος της Vestas Κεντρικής Ευρώπης, προσθέτοντας ότι η ευέλικτη πλατφόρμα ισχύος 3 MW της Vestas δίνει τη δυνατότητα δίνει αυτή τη δυνατότητα μέσω κόμβων διαφορετικού ύψους και στροφεία διαφορετικών διαμέτρων, παρέχοντας έτσι την ύψιστη ετήσια παραγωγής ενέργειας στον αιολικό σταθμό.