Η διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors, Mary Barra, διαβεβαίωσε πως η Opel θα παραμείνει ανεξάρτητη εταιρεία σε οποιαδήποτε συμφωνία υπάρξει με την Γαλλική PSA Group, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γερμανικό μηνιαίο περιοδικό Manager Magazin, επικαλούμενο πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις GM-PAS
Η διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors, Mary Barra, διαβεβαίωσε πως η Opel θα παραμείνει ανεξάρτητη εταιρεία σε οποιαδήποτε συμφωνία υπάρξει με την Γαλλική PSA Group, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γερμανικό μηνιαίο περιοδικό Manager Magazin, επικαλούμενο πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις GM-PAS.

Σύμφωνα με το περιοδικό, κατά την κ. Barra, ο επικεφαλής της PSA, Carlos Tavares, σχεδιάζει να διατηρήσει τη διοίκηση της Opel, περιλαμβανομένου του CEO, Karl-Thomas Neumann, μετά από μια πιθανή εξαγορά.

GM και PSA  δήλωσαν την Τρίτη πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εξαγορά των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της GM από την PSA, κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανακατατάξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.