Ανανεώθηκε στις 05/12/2016 το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας του ΥΠΕΝ για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», συμπεριλαμβάνοντας 36 επιπλέον αντλίες. Έτσι, συνολικά το αρχείο περιλαμβάνει πλέον 1.654 διαφορετικά μοντέλα

Ανανεώθηκε στις 05/12/2016 το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας του ΥΠΕΝ για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», συμπεριλαμβάνοντας 36 επιπλέον αντλίες. Έτσι, συνολικά το αρχείο περιλαμβάνει πλέον 1.654 διαφορετικά μοντέλα.

Η διαδικασία ένταξης αντλιών θερμότητας στο μητρώο συνεχίζεται και το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας είναι αυτό που θα ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Σημείωση: Διευκρινίζεται ότι στο μητρώο έχουν καταγραφεί μόνο οι αντλίες θερμότητας αέρα ‐ νερού που πληρούν τις απαιτήσεις του πίνακα της Απόφασης με Α.Π. ΦΕ2.1/25654/1231 της ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ του ΥΠΕΚΑ. Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας επειδή, σύμφωνα με την προαναφερθείσα Απόφαση είναι όλες επιλέξιμες, δεν έχουν καταγραφεί στον κατάλογο.

Κατεβάστε το τελευταίο αρχείο από εδώ.