Διαγωνισμός της ΔΕΗ Ανανεώσιμες για Εκπόνηση Πιστοποιημένων Μετρήσεων Αιολικού Δυναμικού

Διαγωνισμός της ΔΕΗ Ανανεώσιμες για Εκπόνηση Πιστοποιημένων Μετρήσεων Αιολικού Δυναμικού
energia.gr
Τρι, 26 Ιουλίου 2016 - 11:24
Διαγωνισμό για την εκπόνηση πιστοποιημένων μετρήσεων αιολικού δυναμικού σε επτά θέσεις, με παράλληλη υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων σταθμών σε πέντε από τις επτά θέσεις, διενεργεί η ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Οι θέσεις αυτές είναι οι: 1. Άγιος Ιωάννης Καρπάθου, 2. Αμμούες Κάσου, 3. Κοπρινό Ρεθύμνου, 4. Στειρομάνδρα Λασιθίου, 5. Χαρκοκεφάλα Ηρακλείου, 6. Ρόμβος Ροδόπης και 7. Κατταβιά Ρόδου

Διαγωνισμό για την εκπόνηση πιστοποιημένων μετρήσεων αιολικού δυναμικού σε επτά θέσεις, με παράλληλη υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων σταθμών σε πέντε από τις επτά θέσεις, διενεργεί η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Οι θέσεις αυτές είναι οι: 1. Άγιος Ιωάννης Καρπάθου, 2. Αμμούες Κάσου, 3. Κοπρινό Ρεθύμνου, 4. Στειρομάνδρα Λασιθίου, 5. Χαρκοκεφάλα Ηρακλείου, 6. Ρόμβος Ροδόπης και 7. Κατταβιά Ρόδου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η διάρκεια των μετρήσεων ορίζεται σε 36 μήνες, με ανεμογραφικούς σταθμούς ύψους τουλάχιστον 40 μέτρων (A.G.L.), (κατά τα οριζόμενα στο MEASNET-Evaluation of site specific wind conditions-v2 April 2016 και στο ν. 3468/2006 ως ισχύει) από διαπιστευμένους φορείς (σύμφωνα με το πρότυπο DIN?EN ISO/IEC17025/2005, όπως ισχύει κάθε φορά).

Το ενδεικτικό προϋπολογιζόμενο τίμημα για τις μετρήσεις για τις ανώτερο θέσεις ορίζεται στις 95.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, ενώ η υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων (στις ίδιες θέσεις) σταθμών, από τον νέο Μελετητή, στις πέντε από τις επτά παραπάνω θέσεις δηλ. 1. Άγιος Ιωάννης Καρπάθου, 2. Κοπρινό Ρεθύμνου, 3. Στειρομάνδρα Λασιθίου, 4. Χαρκοκεφάλα Ηρακλείου και 5. Ρόμβος Ροδόπης(στο εξής «Αντικείμενο Β»), πρέπει να έχει χαμηλότερη τιμή 1.000 ευρώ/σταθμό.

Η παραλαβή και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στην αίθουσα συσκέψεων της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., οδός Καποδιστρίου αρ. 3, 153 43, Αγ. Παρασκευή, στις 02/08/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) ενώπιον Επιτροπής που θα συστήσει η εταιρεία.

Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να υποβάλει την Προσφορά του απαραιτήτως μέσα σε σφραγισμένο φάκελο που ονομάζεται "ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ", στον οποίο θα αναγράφεται η εξής ένδειξη:

«ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 0040/16/5300:

Εκπόνηση πιστοποιημένων μετρήσεων αιολικού δυναμικού σε επτά θέσεις με παράλληλη υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων σταθμών σε πέντε από τις επτά θέσεις»

Επωνυμία – Διεύθυνση Διαγωνιζόμενου

Στοιχεία επικοινωνίας του Νόμιμου Εκπροσώπου Διαγωνιζομένου».