Διαθέσιμες για το κοινό, μέσω ειδικού banner (βλ. εδώ) στο energia.gr, είναι όλες οι παρουσιάσεις του 1st Energy Tech Forum. Tο ειδικό αυτό event του energia.gr, του πρωτοπόρου Ελληνικό ενεργειακό portal, έδωσε την ευκαιρία να παρουσιαστούν στο κοινό νέες ενεργειακές τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές, καθώς και πρωτότυπες ιδέες που αναπτύσσονται σήμερα στη χώρα μας στη βιομηχανία, στις επιχειρήσεις, στα ΑΕΙ και τα ερευνητικά κέντρα

Διαθέσιμες για το κοινό, μέσω ειδικού banner (βλ. εδώ) στο energia. gr, είναι όλες οι παρουσιάσεις του 1 st Energy Tech Forum. Tο ειδικό αυτό event του energia. gr, του πρωτοπόρου Ελληνικό ενεργειακό portal, έδωσε την ευκαιρία να παρουσιαστούν στο κοινό νέες ενεργειακές τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές, καθώς και πρωτότυπες ιδέες που αναπτύσσονται σήμερα στη χώρα μας στη βιομηχανία, στις επιχειρήσεις, στα ΑΕΙ και τα ερευνητικά κέντρα.

Το 1 st Energy Tech Forum η ανοικτή αυτή συνάντηση για τις Ενεργειακές Τεχνολογίες και την Καινοτομία, που διοργάνωσε το energia. gr, την 1η Απριλίου 2016, στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα και με την συνεργασία του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης ( IENE), έχει τη φιλοδοξία να αποτελέσει μία ετήσια πλατφόρμα συνάντησης ερευνητικών ομάδων με ενδιαφερόμενους επενδυτές και επιχειρηματίες του χώρου ώστε να διευκολυνθεί η προώθηση τεχνολογιών, συστημάτων και προϊόντων που μπορεί να έχουν εμπορική εφαρμογή. Το energia. gr διαθέτει στο ευρύ κοινό ολόκληρο το ειδικό microsite με το περιεχόμενο του πρωτοποριακού event.

Κύριος Χορηγός του 1st Energy Tech Forum, ήταν η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Χορηγός η SIEMENS και Υποστηρικτές οι εταιρείες ENSCO και Energean Oil and Gas, ενώ Media Partner ήταν η εφημερίδα « Καθημερινή».