ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Διαγωνισμός για την Εκπόνηση Μετρήσεων Αιολικού Δυναμικού σε Νησιά και Ροδόπη

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Διαγωνισμός για την Εκπόνηση Μετρήσεων Αιολικού Δυναμικού σε Νησιά και Ροδόπη
energia.gr
Παρ, 1 Ιουλίου 2016 - 10:56
Πρόσκληση υποβολής προσφορώνεξέδωσε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες για την «Εκπόνηση μετρήσεων αιολικού δυναμικού σε 7 θέσεις με παράλληλη υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων σταθμών σε 5 από τις 7 θέσεις

Πρόσκληση υποβολής προσφορώνεξέδωσε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες για την «Εκπόνηση μετρήσεων αιολικού δυναμικού σε 7 θέσεις με παράλληλη υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων σταθμών σε 5 από τις 7 θέσεις.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. θυγατρική της ΔΕΗ Α.Ε. κατά 100% προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε υποβολή προσφορών για την ανάδειξη Αναδόχου της Υπηρεσίας «Εκπόνηση πιστοποιημένων μετρήσεων αιολικού δυναμικού (κατά τα οριζόμενα στο MEASNET-Evaluation of site specific wind conditions-v2 April 2016 και στο ν. 3468/2006 ως ισχύει) από διαπιστευμένους φορείς (σύμφωνα με το πρότυπο DIN?EN ISO/IEC17025/2005, όπως ισχύει κάθε φορά), με ανεμογραφικούς σταθμούς ύψους τουλάχιστον 40 μέτρων (A.G.L.), διάρκειας 36 μηνών,στις θέσεις 1. Άγιος Ιωάννης Καρπάθου, 2. Αμμούες Κάσου, 3. Κοπρινό Ρεθύμνου, 4. Στειρομάνδρα Λασιθίου, 5. Χαρκοκεφάλα Ηρακλείου, 6. Ρόμβος Ροδόπης και 7. Κατταβιά Ρόδου» (στο εξής «Αντικείμενο Α»), σύμφωνα με το συνημμένο σχέδιο συμφωνητικού και με ανώτατο προϋπολογιζόμενο τίμημα 95.000 € πλέον ΦΠΑ, και την υποχρεωτική αγορά του παλαιού εξοπλισμού των υπαρχόντων (στις ίδιες θέσεις) σταθμών, από τον νέο Μελετητή, στις πέντε από τις επτά παραπάνω θέσεις ήτοι 1. Άγιος Ιωάννης Καρπάθου, 2. Κοπρινό Ρεθύμνου, 3. Στειρομάνδρα Λασιθίου, 4. Χαρκοκεφάλα Ηρακλείου και 5. Ρόμβος Ροδόπης (στο εξής «Αντικείμενο Β»), με χαμηλότερη τιμή 3.000 € / σταθμό.

Ως κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η χαμηλότερη τιμή η οποία συνίσταται στο χαμηλότερο Συνολικό Οικονομικό Τίμημα των τεχνικά αποδεκτών προσφορών το οποίο προκύπτει από την Αμοιβή του Αντικειμένου Α αφού αφαιρεθεί το συνολικό ποσό αγοράς του Αντικειμένου Β.

Αρμόδια Διεύθυνση για λογαριασμό της Αναθέτουσας Αρχής για το Διαγωνισμό είναι η Διεύθυνση Αιολικής & Ηλιακής Ενέργειας της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ, οδός Καποδιστρίου 3, Τ.Κ. 153 43, Αγία Παρασκευή, τηλέφωνο 0030 – 211113 9368.

Η παραλαβή των προσφορών θα γίνει από τοπρωτόκολλο της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., στην οδό Καποδιστρίου 3, Τ.Κ. 153 43, Αγία Παρασκευή, στις 11 Iουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και έως ώρα 14.00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών η 14:00 π.μ.). Οι προσφορές μπορεί να υποβληθούν και ταχυδρομικώς επί αποδείξει ή με εταιρεία διακίνησης εντύπων.

Κατεβάστε το αρχείο