«Παγώνει» η Αποκρατικοποίηση της ΑΗΚ ως τα Τέλη του 2017 με Απόφαση της Κυπριακής Βουλής

«Παγώνει» η Αποκρατικοποίηση της ΑΗΚ ως τα Τέλη του 2017 με Απόφαση της Κυπριακής Βουλής
energia.gr
Παρ, 15 Απριλίου 2016 - 17:11
Ενέκρινε χθες κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της κυπριακής Βουλής την πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για απαγόρευση των αποκρατικοποιήσεων Cyta και ΑΗΚ ως και το τέλος Δεκεμβρίου του 2017

Ενέκρινε χθες κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της κυπριακής Βουλής την πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για απαγόρευση των αποκρατικοποιήσεων Cyta και ΑΗΚ ως και το τέλος Δεκεμβρίου του 2017.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, υπέρ της πρότασης τάχθηκαν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ, του ΔΗΚΟ, της Συμμαχίας Πολιτών και οι Οικολόγοι, ενώ καταψήφισαν την πρότασηοι βουλευτές του ΔΗΣΥ και του ΕΥΡΩΚΟ.Η βουλευτής του ΔΗΚΟ, Αθηνά Κυριακίδου δήλωσε απούσα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επέκριναν έντονα την εκτελεστική εξουσία για την επιμονή της να αποκρατικοποιήσει ουσιώδεις υπηρεσίες όπως η Cyta και η ΑΗΚ.

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr