Την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε διαδικασία διαγωνισμού που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν.3310/2005, όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με το Ν. 3414/2005 ανακοίνωσε η ΕΛΤΡΑΚ

Την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε διαδικασία διαγωνισμού που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν.3310/2005, όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με το Ν. 3414/2005 ανακοίνωσε η ΕΛΤΡΑΚ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προτίθεται να λάβει μέρος σε διαγωνισμό της Διεύθυνσης Υλικού & Προμηθειών της ΔΕΗ, με αριθμό διακήρυξης ΔΥΠ-600601, για την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών μηχανημάτων CATERPILLAR.

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr