Δραγασάκης: Δεν Υπάρχει Θέμα Εκλογών - Απάντηση στην Αβεβαιότητα η Γρήγορη Ολοκλήρωση της Αξιολόγησης

Δραγασάκης: Δεν Υπάρχει Θέμα Εκλογών - Απάντηση στην Αβεβαιότητα η Γρήγορη Ολοκλήρωση της Αξιολόγησης
energia.gr
Τετ, 10 Φεβρουαρίου 2016 - 08:24
Η γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί την κατάλληλη απάντηση στις αβεβαιότητες καθώς θα ανοίξει αποφασιστικά τον δρόμο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης

Η γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί την κατάλληλη απάντηση στις αβεβαιότητες καθώς θα ανοίξει αποφασιστικά τον δρόμο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, τονίζει, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή και «δεν υπάρχει επομένως θέμα εκλογών». 

Ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει εκ των πραγμάτων σύνδεση αξιολόγησης-προσφυγικού  δεδομένου ότι «η ικανότητα του ελληνικού κράτους και οι αντοχές της κοινωνίας να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού του προβλήματος δεν είναι ανεξάρτητες από την πορεία της πρώτης αξιολόγησης».

Παράλληλα, μήνυμα προς τους αγρότες τονίζοντας ότι «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στους διαμαρτυρόμενους αγρότες και τα άλλα κοινωνικά στρώματα είναι να επιτρέψουν άθελά τους να χρησιμοποιηθεί ο δικός τους αγώνας από εγχώρια και ξένα κέντρα που θέλουν κυβερνήσεις μαριονέτες, οικουμενικές ή άλλες για να μείνει άθικτο το παλιό σύστημα των κατεστημένων συμφερόντων».


Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr