Στη Διάθεση των Μετόχων το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης της ΕΛΒΑΛ

Στη Διάθεση των Μετόχων το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης της ΕΛΒΑΛ
energia.gr
Πεμ, 14 Ιανουαρίου 2016 - 12:47
Στη διάθεση των μετόχων στα γραφεία της έδρας της ΕΛΒΑΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, Κτήριο Β΄, βρίσκεται το από 7-12-2015 Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως με την από 18-12-2015 τροποποίησή του, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία

Στη διάθεση των μετόχων στα γραφεία της έδρας της ΕΛΒΑΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, Κτήριο Β΄, βρίσκεται το από 7-12-2015 Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως με την από 18-12-2015 τροποποίησή του, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Στη διάθεση το μετόχων βρίσκονται επίσης τα εξής έγγραφα:

Oι σχετικές Εκθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των συγχωνευομένων εταιρειών.

Η έκθεση του κοινού ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα και η συνοδευτική της επιστολή, της βελγικής ελεγκτικής εταιρείας "Bvba De Mol, Meuldermans & Partners - Bedrijfsrevisoren”.

Οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, καθώς και οι εκθέσεις διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου των τριών τελευταίων χρήσεων των συγχωνευομένων εταιρειών.

Η ΕΛΒΑΛ γνωστοποίησε τα παραπάνω σε συνέχεια της καταχωρίσεως, στις 12-01-2016, στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του από 7-12-2015 Κοινού Σχεδίου Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως (μαζί με την από 18-12-2015 τροποποίησή του) με απορρόφηση των εταιρειών ΕΛΒΑΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, της ελληνικής εταιρείας "ΔΙΑΤΟΥΡ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ", της ελληνικής εταιρείας "ALCOMET Α.Ε. Ανώνυμος Εταιρία Χαλκού και Αλουμινίου" και της λουξεμβουργιανής εταιρείας "EUFINA S.A." από τη βελγική εταιρία Viohalco SA.

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr