Άδεια Άνευ Αποδοχών Ζήτησε Τελικά Ιδιωτικός Υπάλληλος που Προσπαθεί να Κάνει Αίτηση στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ»

Παρ, 30 Μαρτίου 2018 - 15:41

Δεν το βάζει κάτω ο Λορέντζος Γαλανόπουλος, ο οποίος έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να συμπληρώσει την αίτησή του για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αφού εξασφάλισε από την εταιρεία στην οποία εργάζεται απεριόριστη άδεια άνευ αποδοχών.

Ο 34χρονος, καθισμένος με το εσώρουχο μπροστά στον υπολογιστή του, κρατώντας ένα μπουκαλάκι νερό, περιγράφει: «Ξόδεψα όλη την άδειά μου διαβάζοντας τις προϋποθέσεις του προγράμματος, ενώ όλα τα ρεπό μου τα ξόδεψα καθώς καθόμουν μπροστά από τον υπολογιστή και έκανα refresh τις πρώτες μέρες που είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα. Δυστυχώς και τώρα που ανακοινώθηκε η επανέναρξή του δεν μου έχει μείνει καμία μέρα άδειας, επομένως αναγκάστηκα να ζητήσω άνευ αποδοχών. Είμαι αισιόδοξος όμως πως μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα τα έχω καταφέρει».

Όσο για το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ στην εργασία του, ο Λορέντζος εξηγεί: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να εξοικονομήσω, τα άλλα τα βλέπουμε». Τέλος, κι ενώ συνολικά στις έξι Περιφέρειες έχουν ολοκληρωθεί 7.459 αιτήσεις και 3.821 ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, ενορίες διοργάνωσαν εσπερινό και ολονυκτία για τους πιστούς του προγράμματος, μοιράζοντας ταυτόχρονα ευλογημένα ποντίκια και πληκτρολόγια στους συμμετέχοντες.

 

(tokoulouri.com)