Πλειοψηφία στην Αυστρία οι Μουσουλμάνοι Μαθητές

energia.gr
Τρι, 19 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:32

Ήσαν τέτοιες μέρες, μέσα Σεπτεμβρίου πριν από 334 χρόνια, που ο μουσουλμανικός-οθωμανικός στρατός αποσυρόταν ταπεινωμένος από τα τείχη της Βιέννης προ των οποίων εγνώρισε την ήττα. Και σήμερα στην πόλη αυτή η καταμέτρησις των μαθητών δείχνει ότι οι περισσότεροι των μαθητών είναι μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ επέτυχε δια της ήπιας εισβολής εκεί όπου απέτυχαν οι στρατοί των σουλτάνων.

Πράγματι οι μουσουλμάνοι μαθητές στην αυστριακή πρωτεύουσα είναι 32.000 έναντι 30.000 καθολικών. Υπάρχουν βεβαίως κάποιοι ορθόδοξοι (κυρίως Σέρβοι) και άθεοι, αλλά με την ροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δεν είναι μακρυά η μέρα που οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία και ίσως όχι μόνον στα σχολεία.

Οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές. Οι μουσουλμάνοι διεκδικούν κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών. Το 21% των ιεροδιδασκάλων τους τοποθετείται ανοικτά κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος. Τι χρειάζονται οι Βουλές, αφού εφ’άπαξ νομοθέτησε ο Προφήτης; Άλλο ένα 27% δεν ομιλεί για το πολίτευμα, αλλά τάσσεται κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως τα αντιλαμβάνεται το ευρωπαϊκό σύστημα αξιών.

Απαιτούν δηλαδή του ευρωπαϊκού κεκτημένου, βασικός πυλώνας του οποίου είναι η χριστιανική θρησκεία. Απαιτούν να το υποκαταστήσουν με την ισλαμική «σαρία» .

Το δράμα είναι ότι οι επίγονοι εκείνων που το 1683 συνέτριψαν τα στίφη των Οθωμανών συζητούν σοβαρά για εισαγωγή του μαθήματος της «Ηθικής» αντί των θρησκευτικών. Διότι, λένε, έτσι θα διευκολυνθεί η «ενσωμάτωσις» των μουσουλμάνων στην κοινωνία της Αυστρίας! στην πραγματικότητα, θα διευκολυνθεί η αλλοτρίωσις του πνεύματος της Ευρώπης.