Βούτσης: «Να Συλληφθούν τα Μέλη της ΕΛΣΤΑΤ που Διαπίστωσαν Αύξηση της Ύφεσης»

energia.gr
Πεμ, 13 Οκτωβρίου 2016 - 13:30
Ωμή παρέμβαση στο κυβερνητικό έργο και στην πορεία προς την ανάπτυξη θεωρεί ο Πρόεδρος της Βουλής την σημερινή εκτίμηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής σύμφωνα με την οποία η οικονομία παρέμεινε σε ύφεση
Ωμή παρέμβαση στο κυβερνητικό έργο και στην πορεία προς την ανάπτυξη θεωρεί ο Πρόεδρος της Βουλής την σημερινή εκτίμηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής σύμφωνα με την οποία η οικονομία παρέμεινε σε ύφεση.

Η στιγμή της έκρηξης του Νίκου Βούτση όταν παραλαμβάνει την αναφορά της ΕΛΣΤΑΤ με τα δυσάρεστα νέα

Πρωτοφανής ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής όταν παρέλαβε την αναφορά της ΕΛΣΤΑΤ για το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Εσκισε εκτός εαυτού το έγγραφο και ζήτησε την ποινική δίωξη των μελών της για σαμποτάζ στην πολιτική της κυβέρνησης!

«Η επιμονή της στατιστικής υπηρεσίας, πρώτα με το έλλειμμα και τώρα με την ύφεση να μας πηγαίνει κόντρα επικαλούμενη τους αριθμούς και τα στοιχεία ως δήθεν απόδειξη, έχει παραγίνει» δήλωσε κατακόκκινος από οργή ο Νίκος Βούτσης. «Είναι προφανές ότι κατευθύνονται από ξένα κέντρα που θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς, χρησιμοποιώντας ως μοχλό την πραγματικότητα».

Ο Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα διέταξε την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να προχωρήσει στην άμεση δίωξη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Αθανάσιου Θανόπουλου και των άμεσων συνεργατών του για παραδειγματισμό, ώστε στο μέλλον η ΕΛΣΤΑΤ να προσαρμόζει τα νούμερα στα αντικειμενικά κυβερνητικά δεδομένα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

( Moufanet)