Στη FIFA Παραπέμπει το Θέμα των Τηλεοπτικών Καναλιών το Συμβούλιο της Επικρατείας

energia.gr
Σαβ, 1 Οκτωβρίου 2016 - 10:19

Τη συνδρομή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ζήτησε το ΣτΕ προκειμένου να αποφανθεί για την εγκυρότητα ή όχι του νόμου που έφερε τους προέδρους τριών από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας σε θέση καναλάρχη

Σε κοινή συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA και του Συμβουλίου της Επικρατείας θα κριθεί τελικά ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας δήλωσε αναρμόδιο στα ποδοσφαιρο-τηλεοπτικά θέματα.

Οπωςέγινε γνωστό από κύκλους τουΣτΕύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση – κατά τη διάρκεια της οποίας άναψαν και κάποια καπνογόνα – οι σύμβουλοι που υποστηρίζουν τηνΑΕΚέκαναν ένσταση επί της διαδικασίας με το αιτιολογικό ότι το κανάλι της Ένωσης έχει αποκλειστεί με αντισυνταγματικό τρόπο.

Στην κοινή συνεδρίαση Συμβουλίου Επικρατείας καιFIFAέπειτα από πρόσκληση της Ομοσπονδίας θα παραστούν και οι τρεις καναλάρχες πρόεδροι προκειμένου να «φιλήσουν σταυρό» ότι η κάλυψη του Champions League από τα κανάλια τους θα είναι αντικειμενική και ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές τηλεπαρουσιαστών εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Οι τρείς εκπρόσωποι του ΠΑΕ Channel, του νέου τηλεοπτικού ΠΑΚ, στην αίθουσα συμβουλίων FIFA – ΣτΕ

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


(www.protagon.gr/apopseis/moufanet/)