The Architect Show 3, 11-12 Δεκεμβρίου 2021: Ένα Διήμερο Αρχιτεκτονικό Γεγονός στο Athens Metropolitan Expo

The Architect Show 3, 11-12 Δεκεμβρίου 2021: Ένα Διήμερο Αρχιτεκτονικό Γεγονός στο Athens Metropolitan Expo
energia.gr
Σαβ, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 09:41

Το Architect Show είναι ένα διήμερο γεγονός, το οποίο έχει στόχο να συνδέσει γρήγορα και οικονομικά, τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές, μέσα από μια μοναδική βιωματική εμπειρία

Μετά το πρωτοποριακό και καινοτόμο tAS2, το The Architect Show 3 έρχεται τον Δεκέμβριο του 2021, στο Athens Metropolitan Expo, με το project:

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΝΟΣΩΜΑ

Πέρα από την καινοτόμο διάταξη της έκθεσης, το έργο φιλοδοξεί να προσεγγίσει τον σχεδιασμό της εκθεσιακής διοργάνωσης ως έναν οργανισμό που προσαρμόζεται και εξελίσσεται, προκειμένου να προσφέρει κατανόηση και βαθύτερη γνώση των απαιτήσεων μιας έκθεσης και να προσδιορίσει την «ακολουθία» του DNA της έκθεσης και των γονιδίων που περιέχουν.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παγκόσμια βιωματικά δεδομένα της έκθεσης και ακολουθώντας την θεωρία της ερευνητικής μεθοδολογίας, η εκδήλωση προσεγγίζεται μέσα από μοντέλα των νέων δεδομένων, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις, εξελίσσεται και στη συνέχεια προχωράει σε επανασχεδιασμό για το μέλλον.

Ο μοναδικός σχεδιασμός της έκθεσης από την αρχιτέκτων Ελένη Μπρασίνικα του γραφείου Bllend desing office σε συνεργασία με την Design Ambassador και η διοργανωτική εμπειρία της Medexpo, εγγυάται την απόλυτη επικοινωνία και διάδραση μεταξύ εκθετών και επισκεπτών.

Με το ίδιο μέγεθος περιπτέρων για κάθε εκθέτη και με έναν έξυπνο σχεδιασμό, ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική και το Design. To Architect Show , επικεντρώνεται στην ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών ενώ παράλληλα είναι ένα κανάλι διαλόγου μεταξύ Αρχιτεκτόνων και των Σχεδιαστών με τον κόσμο των υλικών.

Το tAS είναι μια γιορτή για την Αρχιτεκτονική και το Design αλλά και τον κόσμο των Υλικών όπου Σεμινάρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Εμπνευσμένες Ομιλίες και πάνελ θα λάβουν μέρος.

Λειτουργία: 11:00 – 20:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Athens Metropolitan Expo βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στα Σπάτα Αττικής (διεύθυνση ταχυδρομείου: Κτήριο 603A, τ.κ 19019, τ.θ. 80072).

  • Μέσω Αττικής Οδού, 2 χλμ μετά τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, Σταθμός τρένου κλπ.) και με πρακτικές θέσεις πάρκινγκ.
  • Μετρό Στάση Αεροδρομίου, γραμμή 3 – Αιγάλεω/ Μοναστηράκι / Δουκίσσης Πλακεντίας / Αεροδρόμιο
  • Μετρό Στάση Αεροδρομίου, γραμμή Νερατζιώτισσα / Δουκίσσης Πλακεντίας / Αεροδρόμιο
  • Λεωφορεία Αττικής προς Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93/ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X94 /Εθνική Άμυνα – X95 / Σύνταγμα– X96 / Πειραιάς– X97 / Δάφνη)

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ